FotbollNyheter

Tävla med Unisport – vinn matchställ till ditt lag

Vill du vinna ett komplett matchställ från Adidas, Puma, Joma eller Nike till ditt lag?
Tävla med Fotboll Sthlm och vår samarbetspartner Unisport!

Unisportstore.se är Sverige största fotbollsbutik på nätet. I mer än 20 år har Unisport försett fotbollsälskare med produkter av världsklass.

Här hittar du all utrustning som du kan tänka dig som spelare och som supporter. Unisport har även allt som du behöver till ditt lag: matchställ, träningsurustning, bollar och så vidare.

Unisports kit builder kan du designa matchställen för just ditt lag. Du väljer design, varumärke och färger helt fritt och så trycker vi namn, nummer, klubbemblem och sponsortryck. Unisport vill alltid stötta lokalfotbollen och erbjuder 40 procents rabatt om du väljer att ha Unisport som sponsor på dräkterna.

Nu kör Unisport igång en tävling tillsammans med Fotboll Sthlm och Fotboll Skåne där du har chansen att vinna kompletta matchställ till ditt lag. Första priset är 13 matchställ med namn, nummer och Unisport som sponsor. Vilka färger och vilket varumärke som det ska vara på dräkterna bestämmer du som vinner.

 Dessutom lottas fem matchbollar ut till tvåan respektive trean i tävlingen.

Så hur tävlar man?

Jo, du trycker på den här länken där du designar ditt matchställ och fyller i dina uppgifter. Sedan är du med i dragningen om att vinna de fina priserna.

Lycka till!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close