skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialEskilsminne IFFotbollLunds BKNyheter

Bildspecial: Lunds BK – Eskilsminne

Seriematch i Ettan Södra 2020 spelades på Klostergårdens IP. Derby mellan Lunds BKEskilsminne IF som LBK vann med 3-1 (1-1). Hattrick av Oliver Stojanovic Fredin i Lunds BK och Emil Åberg gjorde Eskilsminnes mål.

Efter dagens seger  så leder nu Lunds BK serietabellen.

Tränaren Anders Grimberg:
-Vår första halvlek är vi riktigt nöjda med hur vi spelar oss upp i banan.Problemet för oss är att vi slarvar i vårt passning och mottagarfras. Ted och jag hade en bra diskussion med spelarna i pausen. Vi efterlyste mer löpsteg i sista delen och bättre passnings i mottagningsspel . Vi blir mer direkt i andra halvlek och bättre löpningar i djupled gör att vi skapar ett bättre anfallsspel och vinner också matchen till slut med 3-1. Ingen topp prestation men ändå en klar seger.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close