IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Positivt resultat för Malmö Redhawks

Säsongen 2019-2020 slutade på ett sätt som ingen hade räknat med. Nu är ekonomiböckerna är stängda och Malmö Redhawks kan presentera ett positivt resultat med en vinst på 4,6 miljoner före skatt.
– Resultatet ligger i linje med budgeten, säger Mats Larsson, ordförande i Malmö Redhawks.

Det inställda SM-slutspelet påverkade klubben i uteblivna intäkter men samtidigt budgeterade inte Malmö Redhawks med ett SM-slutspel. Trots de uteblivna slutspelsmatcherna ökade nettoomsättningen med nära två miljoner jämfört med 2018-19.

– Prioritet ett var att säkerställa ett eget kapital överstigande sex miljoner. Då kapitalkravet slopades för den innevarande säsongen valde vi att säkerställa ett bättre ekonomiskt utgångsläge inför en något osäker framtid säger Mats Larsson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close