skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Vittsjö värvar från Örebro

Vittsjö GIK Hässleholm har varit skadedrabbat i säsongsinledningen, men har nu gjort klart med ett nyförvärv i form av Heather Williams. Heather som spelat fotboll på svensk mark sedan 2015, är en smart spelare med offensiva kvaliteter. Hon är bolltrygg, har bra spelförståelse och en målgörare.

Heather har spelat collegefotboll i USA i bl a Texas och i Kalifornien och fått flera utmärkelser för sitt spel under sin collegetid. När hon tog examen valde hon att flytta utomlands till Sverige för att inleda sin professionella karriär i Elitettan, i Lidköpings FK.
Hon värvades av KIF Örebro inför säsongen 2019 och gjorde succé under sitt år i klubben genom att bland annat svara för åtta mål.
Hon var enligt experter och supportrar en bidragande orsak till att KIF Örebro var en mycket framgångsrik nykomling i Damallsvenskan förra året.

”Heather är ett välkommet inslag i vår trupp. Vi har under en tid sökt efter rätt spelare att passa in i vårt anfallsspel och när chansen kom att kontraktera Williams kände vi att vi hittat rätt” skriver klubben på sin hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close