Nyheter

OV Helsingborg spikar truppen

OV Helsingborgs trupp inför Handbollsligan säsongen 20/21 är klar.
Jonatan Wilthorn har förlängt sitt avtal med klubben i ytterligare ett år.
– Vi är förstås mycket glada att Jonatan förlänger. Det har varit en längre process än tidigare, mycket på grund av osäkerheten skapad av Covid-19-pandemin, men nu är vi i hamn och det känns väldigt bra, säger Dennis Pettersson OVs sportgrupp Herr.

Wilthorn har inte minst defensivt varit et viktig kugge för de grönklädda handbollsmatadorerna.
– Willys kvalitéer på plan, inte minst i försvarsspelet, ger oss en extra trygghet och hans erfarenhet runt laget och i klubben bidrar till stabilitet och rutin. Ett par kulturbärare har ju efter säsongen lämnat laget och därför är Jonatan en viktig del av det ”Gröna hjärta” som vi arbetar efter, fortsätter Dennis.
Komande säsong blir Jonathan Wilthorns åttonde i OV Helsingborg.
– OV är kvar i Handbollsligan och vi har starka nytillskott. Nu kommer jag personligen att höja ribban och satsa mot högre placeringar, hälsar Jonatan.
– Truppen är nu klar och vi har satt samman ett lag som vi menar har alla förutsättningar att ta ytterligare steg uppåt kommande säsong. Med nya tränare, nya spelare och ett härligt drag i laget gör att vi med tillförsikt ser fram emot att Ligan drar igång, avslutar Dennis.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close