BildspecialFotbollIFK MalmöKristianstads FCNyheter

Bildspecial: Kristianstad FC – IFK Malmö

Träningsmatch spelades i dag på Kristianstads arena. Hemmalaget KFC tog emot gästande laget, IFK Malmö.

 

IFK Malmös Tränare Per Harrysson:
-En bra genomförd bortamatch. Vi spelade bra försvarsspel och var starka vid fasta situationer. KFC hade mycket boll medans vi stod för bra inställningar och kontringsspel. Jag är nöjd med allas insats, hårt arbete lönade sig.
Vi missade en straff och hade flera öppna lägen men en bra bortamatch.

KFC-tränaren Anders Swahn:
-Vi får inte förlora en sån här match. Men vi tar fel beslut i de avgörande lägena.  Vi måste ta fler avslut. Våga skjuta istället för att söka en medspelare som kanske har ett bättre läge. Oftast är det inte så.
– Det finns inte mycket att klaga över i vårt spel i dag. Vi gör en bra match, kör slut på Malmö men tar inte vara på våra lägen. Vi är för naiva när vi väl ska avsluta. Vi måste bli mer distinkta och skjuta oftare.

Kristianstad FC–IFK Malmö 0–1 (0–1) Frisparksmål av Elliot Lindquist Nilsson.
Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close