skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollNyheter

Ali Riley återvänder till FC Rosengård

Publikfavoriten Ali Riley är tillbaka i FC Rosengård efter några år utomlands.
– Jag är oerhört glad och tacksam att få möjligheten att spela med FCR under 2020 och representera en klubb och stad som betyder så mycket för mig säger Ali Riley på klubbens sociala medier.

– Jättekul att Ali är tillbaka hos oss. Hon har haft några år utomlands och efter allt kaos pga corona så är Ali tillbaka i Sverige. I Ali får vi hjärta, lojalitet och löpstyrka. Hon kommer göra denna truppen bättre säger Therese Sjögran,

Ali Riley fortsätter.
– Fast jag hade drömt om att återvända hem till Malmö någon dag, den här situationen var det sista vi kunde ha förutsett så jag vill verkligen tacka Therese och Jonas för deras tro på mig. Och jag vill även tacka Orlando Pride för att de gjorde lånet möjligt. Efter den längsta försäsongen någonsin i tre olika länder är jag redo att spela fotboll med ett fantastisk lag och bidra på alla sätt jag kan till framgångsrik säsong.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close