skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollLandskrona BoISNyheterTorns IF

Bildspecial: Torns IF – Landskrona BoIS

Derby och seriematch i div 1 spelades i dag på Tornvallen i Stångby. Hemmalaget, Torns IF tog emot gästande laget Landskrona BoIS. Torn är fortfarande obesegrade på hemmaplan.

Resultat: 0-0

Tränare Kalle Ringhov i Torn om matchen:
–  Måste tillstå att jag är nöjd med en poäng idag. BoIS är riktigt bra i första halvlek och vi får inte riktigt grepp om dom på mitten trots att vi hade en tydlig plan för hur vi skulle göra.
Sedan tycker jag vi gör en bra andra halvlek men som sagt, nöjd med en poäng idag.

Tränare Billy Magnusson i BoIS om matchen:
-Jag är klart nöjd med vår första halvlek, där vi ofta hotar Torn i vårt anfallspel. Framförallt får vi ett stort övertag på vår högersida och kan därifrån skaffa oss bland annat en straff som vi tyvärr missar. Min känsla är att där fanns ett par situationer till som kunde blivit straff, dessutom får vi ett tveksamt mål bortdömt när Viktor Wihlstrand nickar in en hörna.
Tyvärr lyckas vi inte göra mål på några av våra stora chanser i denna halvlek. Andra halvlek blir sedan en mer jämn historia där vi tappar en del i spelkvalitet och Torn äter sig sakta men säkert in i matchen.
Matchen slutar till slut 0-0 och det känns som två förlorade poäng eftersom vi missar en straff och har dessutom två ribbträffar m.m.
Dock är Torn ett tungt lag att möta och på Stångby IP är de erkänna svårslagna.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close