BildspecialFotbollHässleholms IFIF Limhamn BunkefloLB07Nyheter

Bildspecial: Hässleholms IF – IF Limhamn Bunkeflo

Ytterligare en träningsmatch spelades idag på Österås IP. Hässleholms IF tog emot gästande LB07.
Matchen slutade 2-2

Tränare Burim Rexhepi i Hässleholms IF:

-Tycker överlag det var rättvist med ett 2-2 resultat. Tycker vi möter ett lag som var välstrukturerad både offensivt och defensivt. Vi börjar matchen bra och tar även ledningen. Sedan gör LB 1-1 och jag tycker att dom tar över och har initiativet. Andra halvlek är ungefär på samma sett. Vi börjar bra och tar ledningen men LB kvitterar och tar över spelet lite.

Tränare John Wall i LB07:

-Utan att ha sett matchen och reflekterat mer kring den så tycker jag att matchen utifrån vårt perspektiv var relativt okej men inte helt tillfredsställande.

Vi får inte riktigt ihop vår speluppbyggnad och etablering mot Hässleholm i den första delen av 1:a halvlek och sitter inte riktigt ihop när vi skall störa deras speluppbyggnad. Det blir väsentligt bättre i den andra delen av 1:a halvlek.
Sett till andra halvlek har vi flertalet chanser att omvandla ett antal genombrott till mål och målchanser men gör det endast vid ett tillfälle.
Hässleholm ger ett bra motstånd och har ett flertalet intressanta aspekter i deras spelstil. Vi arbetar vidare gentemot våra prestationsmål och strukturer.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close