BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Svensköps IF – Höörs IS

Träningsmatch mellan Svensköps IF och Höörs IS spelades på Killevallen idag.

Resultat: 0-3 (0-1)

Höörs IS Tord Nilsson:
– Vi tar direkt tag i taktpinnen och visar idag upp ett riktigt stabilt försvarsspel vilket gör det svårt för Svensköp att skapa något kreativt i anfallsspelet. Vi skapar några halvchanser men sista passningen i sista tredjedelen kommer aningen för snabbt eller för sent. I 30 min blir vår spelare nergjord och domaren blåser straff som Alfons Rahnboy säkert förvaltar. Svensköp kommer upp fler gånger och skapar några chanser innan domaren blåser för halvtid. Andra halvlek och vi sätter högre press som resulterar i både 2 och 3-0.
Målskyttar Alfons Rahnboy, Ermin Djulic och Viktor sulakvidelze-skantz. Anton stod sin första match med A-laget och fick hålla nollan.

Svensköps tränare Mirsad Dacic:
– Vi mötte ett bra lag idag som har ett högt tempo i sitt spel och rör sig mycket! Fattades några spelare framförallt vår målvakt. Vi släppte in för enkla mål genom våra grova misstag. Får hoppas när serien drar igång att vi inte kommer att upprepa samma misstag och bli bättre i vårt anfallsspel!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close