skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollHörby FFNyheter

Bildspecial: Tollarps IF – Hörby FF

Träningsmatch i mellersta Skåne spelades under måndagen i Tollarp. Hemmalaget tog emot gästande Hörby FF. 

Trots att HFF hade en 4-0 ledning gav Tollarp inte upp utan kom mer in i matchen som slutade 3-4 (0-3)

 

Dagens tränare i Hörby FF, Fisnik Alaj:
-Vi gör vår bästa första halvlek i år. Vi har högt passningstempo och vi vinner boll snabbt. Vi  ställer om väldigt fort och vi har högt bollinnehav. Vårt anfallsspel fungerar jättebra. Vi gör 3 mål i första halvlek och har chans till 3 mål till då vi har 3 klara lägen och göra mål på. Jag är jättenöjd med alla mittfältet och backlinjen gjorde riktigt bra jobb. Vi leder med 4-0 och då väljer jag och göra lite byten så alla får lite speltid.  Vi tappar lite mot slutet. De sista 20 min är jag mindre nöjd med men annars en riktigt bra insats av killarna idag. Dagens målskyttar är Rille ,Fisnik,Jonte ,Gent.

Jag tyckte att Tollarp var ett bra lag som försökte rulla boll och var ganska farliga på kanterna.

Tollarps tränare, Tim Husaj:
-I första halvlek kom vi inte alls igång med vårt spel så som vi vill spela. En anledning kan vara att vi vilade 6 st utav våra startspelare. Samtidigt gjorde Hörby det otroligt bra, dem var aggressiva, hade bra rörlighet samt ett högt passningstempo.
I andra halvlek gör vi en del byten som resulterar att vi börjar hitta rätt samt hitta vår  spelsätt som vi vill spela.
Så med lite flyt på slutet hade vi kunnat jämna ut det hela

 

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close