NyheterTrelleborg FF

Nord mot syd på Vångavallen

Matcherna duggar tätt i Superettan och idag tar Trelleborgs FF emot Umeå FC som besöker Vångavallen. Båda lagen vann senast, Trelleborg med 4–1 mot Dalkurd och Umeå FC med 3–1 mot Ljungskile. Trelleborg är nia i tabellen medan Umeå FC ligger tia.
– Känns som en spännande utmaning där vi vill spinna vidare på senaste matcherna säger Kristian Haynes.  

Det är andra raka hemmamatchen för Trelleborgs FF.
– Måste säga att Umeå symboliserar tajta matcher. De förlorade knappt mot Halmstads BK, oavgjort borta mot GAIS och nu senast seger hemma mot Ljungskile SK. De är jämna, täta och är en bra nykomling, säger Kristian Haynes till klubben hemsida.

– Ett lag jag både sett och läst om som är bra med boll och är passningsorienterade. Men kanske att de behöver göra mer med bollen och omvandla bollinnehav till målchanser. De har haft långa sekvenser med boll i sina matcher, så det blir ett krig då vi är bra defensivt.

Förändringen i truppen är att Fredrik Liverstam saknas och istället kommer Salif Camara Jönsson tillbaka efter lättare skada.

– Salif är tillbaka, men vi tappar Fredrik Liverstam som tvingades gå av banan mot Dalkurd FF på grund av ont i ryggen.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close