BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Marieholms IS – Tågarps AIK

I Div.5 Västra startades seriespelet upp på  Åvallen på fredagskvällen. Hemmalaget Marieholms IS fick en kanonstart på säsongen mot bortalaget, Tågarps AIK. När matchen var över blev resultatet tvåsiffrigt.

Resultat: 11-0 (4-0)

 Marieholms tränare Anders Nordström:
-Nu är detta första matchen, men vilken start det blev tycker vi startade väldigt bra och skapade målchanser direkt och när vi väl fick hål på dem så rann det på. -Riktigt kul att alla 16 gör det så här bra efter så här lång tid utan matcher.

Tågarps AIK Hans Lindström:

– Serien startade med ett svidande nederlag och katastrofsiffror. Men det är ju inte heller mot topplag som Marieholm vi ska ta våra poäng mot den här säsongen.  Hemmalaget var klassen bättre på alla positioner och avgjorde redan den första halvtimmen med 3 snygga mål och efter anfallsspel helt enligt instruktionsboken. När även fyran kom strax innan pausen var vi ett slaget lag. Kanske hade siffrorna blivit lite snyggare om vi gjort något mål på de skapliga chanser vi faktiskt skapade i den första halvleken. I den andra akten hängde vi med huvudet medan Marieholm malde på och då rullande baklängesmålen in.

Men som någon sa, nu kan det ju bara bli bättre.

 

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close