Eslövs IKNyheter

Eslövs IK förlänger med Tilda Lundqvist

Eslövs IK har förlängt avtalet med Tilda Lundqvist som knäskadade sig i under föregående säsong.
– Jag trivs väldigt bra i klubben och laget. Känner mig hemma när jag kliver in i Eslövshallen.

Rehabiliteringen har gått bra efter operationen på främre korsbandet i mars månad.
– Jag är i fas med min rehab och har redan nu kunnat vara med på träningarna när vi dragit igång. Det är mest bara uppvärmning, passningar och lite skott än så länge. Men jag är glad för det. Det ser ljust ut för en comeback i början på nästa år säger Tilda till klubbens hemsida.

– Jag är mycket nöjd med att Tilda förlängde sitt kontrakt trots sin knäskada som hon ådrog sig förra säsongen säger tränare Lasse Eklöv

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close