BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Hörby FF – Rydsgårds AIF/ Skivarps GIF

Div.4 Södra startades upp under lördagen och hemmalaget Hörby FF tog emot Rydsgårds AIF/Skivarps GIF. 

Resultat: 0-0

Tränare Roger Svensson i RS:
-Vi åkte upp till Hörby utan 5 ordinarie spelare och då bla vår målvakt vars knäskål hoppade ur led dagen innan. Tanken var att spela snålt mot den förtippade seriefavoriten och det lyckades vi med. Hörby ägde mer boll men skapade väldigt lite. Närmast var väl vi med en stolpträff. Tycker att värmen tog ut sin rätt på spelarna och att 0-0 speglade matchen.
Vill ändå hävda att det finns 10-15% ytterligare i RS-damlag som inte visades.
Vi är nöjda med poängen och ser fram emot nästa match mot topptippade Gärsnäs.

Tränare Roger Fäldt i Hörby FF:
-En premiär som speglar matchen. Inget skönlir och lite krampaktigt spel.
Tycker vi har bra koll på deras vapen och är farliga på fasta med en stolpträff men annars inget mer. Känslan är att vi tar över mer av spelet och hittar bra lösningar för att skapa inom den sista tredje delen. Vi har 4-5 klara målchanser som jag anser att vi skulle förvaltat bättre. Känslan är att vi tappade 2 poäng. Sen att Rydsgård ser oss som seriefavoriter är ju jättepositivt för våra tjejer. Deras tränare har nog inte riktigt koll på serien och kvaliteten i detta läge men låt det stå för dem. Vi i laget har vår målsättning. Johanna Albrektsson gjorde en mycket fin insats med ett stabilt backspel. Hålla nollan är alltid ett plus. Vi är lite tama framåt när vi saknar tre viktiga kuggar idag. Ny match till helgen och då är vi mer slagkraftiga framåt.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close