BildspecialFotbollNyheterSnogeröds IF

Bildspecial: Snogeröds IF – Teckomatorps SK

I dagens seriematch i Div 5 västra tog Snogeröds IF tog emot Teckomatorps SK Imponerade av bägge lagen att spela fotboll i 30 graders värme.

Resultat: 1-2 

Tränare Tomas Olsson i Teckomatorp SK:
-Vi vinner matchen rättvist med 2-1. En bra premiär under tuffa förhållanden i värmen. Jag är stolt över laget. Vi leder matchen med 2-1 och ska punktera den med 3-1 och 4-1 mål men gör inte detta. Vi får därför slita ända in på tilläggstid för de 3 poängen. Snogeröd är en mycket tuff motståndare som kommer skapa problem för många lag! Men återigen 3 välförtjänta poäng för oss.

Tränare Robert Andersson i Snogeröds IF:
– Vi är värda mer idag då jag tycker vi gör det bra framförallt defensivt. Sen hade vi så klart velat komma till fler läge framåt. Överlag en jämn match mellan två bra lag. Vi hade 2 spelare som ska ha lite extra beröm idag i Adil och Omar.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close