Nyheter

Fin förstärkning till Ystads IF

Emilia ”Millan” Cavalli- Björkman har skrivit ett avtal om 1 + 1 år med Ystads IF:s Damlag. Emilia är en 24-årig niometersspelare som närmast kommer från Växjö.

Daniel Svensson, huvudtränare:
– Då är ännu en pusselbit på plats inför nästa säsong då vi knutit till oss ännu en niometers spelare vid namn Emilia Cavalli-Björkman. “Millan” är en fysiskt stark spelare med rappt skott och en härlig inställning både framåt och bakåt. Med moderklubben Ljunghusen via Trelleborg, Växjö har hon nu valt att satsa vidare i Ystads IF vilket vi är glad för!

Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig:
– Det känns kul att “Millan” äntligen bestämt sig för Ystads IF. Detta är en tjej vi haft ögonen på redan för några år sedan och som vi tror kommer passa bra in i vårt lagbygge. En stark och explosiv spelare som säkert kommer tillföra mycket både på och utanför planen.

Millan Cavalli-Björkman:
– Inför kommande säsong i YIF är jag förväntansfull och taggad. Ny stad, nytt nummer och nytt lag kan nog inte bli annat än succé! Det är ett härligt lag men duktiga och motiverade lagkamrater vilket gör att kommande säsong utan tvekan kommer bli kanon.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close