HandbollHK Malmö

Mittsexa förstärker HK Malmö

Inför sin första säsong i division ett stärker HK Malmö sin damtrupp.
Mittsexan Isabella Grahm, med förflutet i IFK Kristianstad, LUGI och LIGU ansluter till klubben.

Grahm kommenterar övergången själv:
– Bytet till HK Malmö känns riktigt bra. Det finns flera komponenter som man behöver ta hänsyn till när man väljer ny klubb, och enligt min mening prickar HK Malmö alla rätt. Jag delar klubbens värderingar och filosofi, vilket är en viktig del för mig.
– Tjejerna i laget är oerhört duktiga och bidrar dessutom till en inkluderande och utvecklande träningsmiljö. Därtill ger en kompetent ledarstab, en god struktur och en tydlig målsättning från klubben alla förutsättningar för att lyckas. Kommande säsong kommer bli grymt spännande och jag är glad att jag kommer spela den för HK Malmö.

Ola Kristiansson, tränare:
– Mittsexa från Kristanstad som är fostrad i Näsby handboll och där fått en gedigen handbollsutbildning. Jag har följt henne under många år då hon tillhör F00-kullen. En mycket duktig m6 som är placeringssäker inne på linjen och som läser spelet på ett bra sätt. Hon har ett bra samarbete med spelarna på nio meter och sätter gärna en ”rysspärr” för att skapa utrymme både till sig själv och sina medspelare. Hon visade under försäsongen att hon vill ha en plats i laget. Har ett härligt fighterhjärta som passar bra in hos oss.

– Isabella är en duktig tvåvägsspelare med härlig energi som kommer passa in väldigt bra i den här truppen. Hon är stark i spärrspelet och har ett fint samarbete med 9m spelarna. Roligt att Isabella ansluter till HK Malmö där hon kommer bidra både bakåt och framåt med en härlig attityd och inställning, säger Robert Månsson- sportchef dam och ungdom.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close