HandbollLUGINyheter

Clara Lerby missar hela säsongen

Lugis vänstersexa Clara Lerby har råkat ut för en allvarlig knäskada. Undersökningen som skedde på torsdagskvällen har konstaterat att det främre korsbandet är av. 
– Jag vill knappt tro att det är sant, men det börjar sjunka in.

– Vi lider alla med Clara efter att ha fått beskedet om att hon missar säsongen. Självklart är Clara förtvivlad över det inträffade säger sportchef Kenneth Andersson till klubbens hemsida.

– Clara är oerhört målmedveten och envis så jag är övertygad om att hon kommer komma tillbaka som en ännu bättre spelare och vi kommer alla att stötta henne så gott vi kan för att påskynda hennes tillfrisknande fortsätter Kenneth Andersson.

– Jag kommer köra min rehab stenhårt både innan och efter operationen för att vara tillbaka så fort det bara går. Jag kommer följa lagets träningar och matcher på plats och göra allt för att stötta mina lagkamrater och mitt lag på bästa sätt avslutar Clara Lerby till klubben hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close