Nyheter

Dino Mesic tillbaka i Torns IF

Efter en dryg tredjedel av serien spelad i ettan Södra ligger Torns IF på tredje plats.
Nu förstärker klubben offensivt med en hemvändare.

Dino kom till Torns IF från Landskrona BoIS inför säsongen i Ettan 2018. Han gjorde 5 mål under sin debutsäsong i Torntröjan, men tyvärr blev hans 2019 fotbollsmässigt spolierat på grund av skadebekymmer.
Inför årets säsong valde Mesic spel i Malmö City FC i division 3.
– I Dino får vi en kreativ och mycket bra offensiv spelare. Dino kan vårt spelsätt och vet hur vi i Torns IF fungerar och det är positivt när det nu handlar om en snabb övergång innan sommarfönstret stänger, sa tränare Richard “Kalle” Ringhov när övergången var klar.

I Torns senaste match saknades Dradan Mustafa på grund av lättare skada, varpå mittbacken Ludvig Bergman fick ta rollen som spjutspets i lagets 4-5-1-system. En roll som måhända Mesic kan passa för? Enligt Ringhov är Dardan Mustafa aktuell för spel redan på söndag.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close