BildspecialFotbollNyheterSnogeröds IF

Bildspecial: Snogeröds IF – Höörs IS

Derbymatch spelades i dag i div 5 västra mellan Snogeröds IF och Höörs IS

En tuff match med mycket vilja och kamp som det brukar vara i derbyn.
Slutresultat: 1-0 (1-0)

André Olsson assisterande tränare i Snogeröd:
-En derbymatch som på förhand alltid är rolig med mycket kamp och känslor. Tycker vi börjar bra och tar också ledningen efter ett fint anfall i 10:e minuten. Därefter tar Höör över matchen och vi ligger stabilt i defensiven och går lite mer på omställning. Många matcher på få dagar kan såklart sätta sig i benen. Det skapas lite lägen åt båda hållen utan att det rasslar i näten så 1-0 står sig och det är vi nöjda med. Stabil defensiv över hela banan och extra plus till Farre och vår målvakt Jonas.

Tord Nilsson i Höörs IS:
-Vi gör mycket rätt och krigar matchen igenom men får inte till det i sista fas. Vi för matchen långa stunder och pressar Snogeröd men får inte in bollen. Vi får träna anfallsspel i veckan och tagga till för på fredag möter vi Trollenäs på hemmaplan.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close