Nyheter

Nosabymålvakt till Mjällby – klubbarna tecknar samarbetsavtal

Nosaby har gått bra i årets division två-serie och verkar främst vara med och kriga om en kvalplats till Ettan. Nu står det klart att Kristianstadsklubben tecknar ett samarbetsavtal med Allsvenska Mjällby.

Avtalet mellan klubbarna innebär att exempelvis den 20-årige Nosabymålvakten Max Rundqvist, med ett förflutet i just Mjällby och senare även Kristianstad FC, kommer att kunna representera båda klubbarna.
– En mycket bra lösning då vi får tillbaka Max som utvecklats och mognat mycket i Nosaby IF. Hans storlek gör att han är bra i luftrummet men han har också utvecklat sitt spel med fötterna mycket. Nosaby är en klubb på uppgång och vi är väldigt tacksamma över deras samarbete, säger sportchefen Hasse Larsson till Mjällbys hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close