BildspecialFotbollHörby FFNyheter

Bildspecial: Teckomatorps SK – Hörby FF

Ännu obesegrade Teckomatorps SK i div 5 västra tog emot Hörby FF i helgens match. TSK ledde matchen med 4-0 och många trodde nog att matchen var avgjord. Hörby FF jobbade sig in i matchen men det räckte inte hela vägen.

Resultat: 4-3 (4-1)

Mål TSK: Kim Jeppsson X2, Max Persson och Tobias Ahlberg.
Mål HFF: Fisnik Alaj och Jonathan Hellström X2.

Tränare Tomas Olsson i TSK:
-Vi tar en väldigt tung 3 poängare idag. Tar 20 minuter i första halvlek innan vi får bra grepp på dem. Vi får sedan bra utdelning i första där vi går upp till 4-0. Dom gör sedan ett mentalt viktigt mål innan paus. Efter 62 min står de 4-3 på tavlan och vi får verkligen kämpa in i mål. Mina spelare var krigare matchen igenom och jag är mycket stolt. Hörby hade bra energi och gjorde det svårt för oss idag men man räcker inte till.

Lagledare Patrik Stenlundh HFF:
-På förhand en väldigt svår bortamatch mot de suveräna, obesegrade serieledarna. De visar att de är ett väldigt bra lag. Det är ingen tillfällighet att de leder serien med hittills full pott. Men vi tycker att vi står upp bra mot dem till en början. En hyfsat jämn första halvlek spelmässigt där Teckomatorp har en del bollinnehav och skapar några bra lägen, men där vi tyvärr bjuder på de första målen efter lite egna misstag. Deras anfallare är duktiga och gör inga misstag i de lägena de får. Men vi skapar också flera bra lägen till mål i första halvlek som med lite tur hade resulterat i ett mål. Planen var svårspelad efter regnet för båda lagen, men båda lagen försöker spela fotboll på marken. Med ett 4-1 underläge i paus, finns det bara en sak att göra i andra halvlek och det är att gå ut och göra allting bättre. Vi sa till varandra i halvtid att vi skulle gå ut och visa att vi verkligen vill spela för klubbmärket på bröstet och framförallt för varandra och det tycker vi att vi gör genom att vi är det klart bättre laget i andra halvlek som vi vinner med 2-0. Med lite tur så hade vi kunnat kvittera också, men Teckomatorp visar återigen varför de har släppt in så lite mål tidigare genom att försvara sig väl. Men vi tar självklart med oss andra halvleken till nästa match.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close