skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Sösdala IF – Hanaskogs IS

I div 5 Nordöstra spelades det seriematch på Hanåsvallen. Hemmalaget Sösdala IF tog emot Hanaskogs IF. SIF krigade på men blev utan poäng. 

Resultat: 0-1 (0-0)

Tränare Peter Lindqvist i HIS:
-Vi hade lite nytt folk på ovan position på plan. En del spelare hade nog tittat lite för mycket i tabellen och trodde det skulle lösa sig med en enkel vinst. Vi skapade minst fyra ”rena” frilägen dom första 20 minuterna gjorde ju inte det bättre. Efter att vi pratat ihop oss i halvlek så tycker jag att vi tog tag i spelet och ägde mycket boll men utan att skapa några vassa målchanser. Ser man till hela matchen så vann vi rättvist men det satt hårt inne. Ibland är det en styrka att inte spela på topp men ändå vinna, det tar vi med oss.

Ordförande Melker Servin i SIF:
-Vi gör vår bästa match för säsongen. Inledningsvis släpper vi till lite för klara målchanser, men Rasmus gör några fina parader. Ju längre matchen går ju mer tätar vi till spelet. Stundtals får vi även igång vårt anfallsspel på ett bra och varierat vis och då skapar vi också bra målchanser. När vi ligger där vi gör så har vi tyvärr inte det rätta flytet och i en match av denna karaktär, där det är jämnt och tight, så behöver vi få medvind. På hemmaplan ska vi inte förlora matcher och med insatsen vi gör i kombination med vår tabellplacering är det givetvis inte alls bra att inte få någon poäng med sig. Vi måste dock ta med oss allt positivt vi kan och verkligen gå för tre pinnar mot Broby på söndag.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close