Bildspecial

Bildspecial: Eslövs BK – LB07

På fredagskvällen spelades det match i Div 2 på Ekevallen. Hemmalaget Eslövs BK tog emot IF Limhamn Bunkeflo 

Resultat:  2-1 (1-0)

EBK:s mål av: Pontus Gressmann och Viktor Nilsson.

LB07:s mål av: Daniel Ask

Eslövs tränare Peter Olsson om matchen:
– Tycker vi gör det jättebra fram till deras 2-1 mål då ledningen borde varit betydligt större. Därefter är vi inte alls nöjda då vi både anfaller o försvarar utan tanke. Vi har ett ungt lag som fortfarande lär. Såklart skönt att de blev en rättvis seger och saker vi kan utveckla framöver!

Sportchef Sebastian Jonsson i LB07:
-Tyvärr klarar vi inte av att hålla ihop det som ett kollektiv i första halvlek. När vi låter Eslöv tar initiativet över halvleken tappar vi grunderna i försvarsspelet och de kan skapa chans på chans och det är också logiskt att de tar ledningen strax innan halvtid.
När vi sedan missar i andra halvleks inledning i markeringen och Eslöv gör 2-0 har vi ett resultat som speglar matchen så långt.
En klar uppryckning kommer sedan från oss och reducerar snabbt in på 2-0 målet genom Daniel Ask som ganska enkelt placera in 2-1 med ett skott från 25 meter vid ena stolproten.

Trots ett stort bollinnehav avslutade 30 min och med bland annat tre frilägen missade får vi aldrig in någon kvittering. Det ska också tilläggas att Eslöv hade ett par chanser att göra ytterligare något mål.
I och med förlusten sätter vi oss i ett ännu mer komplicerat läge inför avslutningen av serien men kan vi visa upp ett bättre kollektiv spel under 90 min har vi goda chanser till spel i divisionen 2021 men det kommer bli tufft hela vägen.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close