IshockeyNyheter

Meriterat nyförvärv till Vikings

Trelleborg Vikings har gjort en meriterad förstärkning till laget. 26-årige vänsterforwarden Sebastian Vidmar med rötterna i Malmö Redhawks har skrivit på för klubben.
– Jag har fått väldigt bra” vibbar” av föreningen och personerna i den säger Sebastian.

– Det råder inga som helst tvivel på att detta är ett fantastiskt tillskott till laget, klubben och HockeyTvåan i allmänhet. Som den hockeynörd man är har jag följt Sebastians utveckling de senaste åren då han gjort det väldigt bra i USA och fick dessutom känna på AHL-spel under 2019 säger sportansvarig Fredrik Troberg till klubbens hemsida.

– Jag växte upp ynka 20 minuter ifrån Söderslättshallen så lite förkärlek till klubben har kommit med åren. Sen känner jag också att jag kan lära mig mycket av en sådan pass meriterad tränare som Bengt Ericsson är vilket gör att jag är extremt spänd och laddad på att dra igång i Trelleborg.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close