Nyheter

MKB sponsrar Hattrick by FC Rosengård

MKB Fastighets AB är sponsorer till FC Rosengård och nu också till det särskilda projektet Hattrick by FC Rosengård som erbjuder utbildning och inspiration för tjejer i 17 olika fotbollsföreningar i Skåne.

Att Lotta Schelin, en av Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna blir ambassadör för Hattrick by FC Rosengård kommer att betyda mycket för projektet som består av tre delar varav ett par kommer att ha anknytning till WorldPride i Malmö i augusti 2021. Då arrangerar projektet också en egen Pride Cup.

MKB är det första fastighetsbolag som genomgått en HBTQ-certifiering och genom denna sponsring fortsätter MKB att vara ett stöd för öppenhet och mångfald.

– Vi är glada och stolta för att kunna bidra till genomförandet av Hattrick by FC Rosengård. Det är en viktig del av de sociala insatser som MKB genomför för sina kunder och visar att vi ligger i frontlinjen i frågor om jämställdhet, mångfald och HBTQ, säger Nurgül Eminovska, chef för sociala projekt på MKB.

Arrangemanget sponsras förutom av MKB, av Sparbanksstiftelsen Skåne, Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta samt Sparbanksstiftelsen Finn och arrangeras i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close