Nyheter

Tredje raka förlusten för TFF – mot skräckmotståndaren

Redan i matchminut ett släppte Trelleborgs FF in ett mål mot gästande Brage.
0-1 stod sig sedan matchen ut och efter blott en av tolv möjliga poäng på sistone är TFF nu inblandat i kampen på den nedre halvan.

13-9 i avslut.
Men 0-1 i mål.
Trelleborgs FF noterades för sin tredje raka uddamålsförlust under fredagskvällen.
Redan efter 30 sekunder tummades det på markeringsarbetet när ett vänsterinlägg längs med marken for in i TFF:s straffområde – och Seth Hellberg kunde enkelt stöta in vad som blev matchens enda mål.

Brage är en skräckmotståndare för Trelleborg.
Inte bara för att de kommer från Borlänge.
På åtta försök har TFF fortfarande inte lyckats besegra Dalarnas fotbollseleganter och Salif Camara Jönsson var allt annat än nöjd.
– Vi får en dålig ingång i matchen och en svag första halvlek. Sedan ryckte vu upp oss i andra halvlek och gav det en chans. Vi hade några bra “nästanlägen” men var inte giftiga nog, sa Salif till Dplay.
Salif som dessutom hade en boll i mål, men det dömdes bort för offside.

I sju av de senaste åtta matcherna har TFF släppt in första målet.
– Det är svårt att säga att det är en tillfällighet efter så många matcher… Vi måste vara vakna direkt. Idag var det ett för djävla billigt mål vi släppte in. Det ska inte var mål.
– Vi måste börja ta ledningen, för det blir ett djävla jagande annars. Vi satte oss i en svår situation som det var svårt att komma tillbaka ifrån.
Hur påverkar tre raka förluster stämningen i laget?
– Det är bra stämning i laget, Vi går in i varje match som en ny match och får försöka hitta tillbaka till vinnarspåret igen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close