skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Bakslaget: IK Sund tvingas lägga ner herrlaget

Handbollen växer i Helsingborg och IK Sund har fått rejäl snurr på ungdomsstrukturen.
Något representationslag blir det dock inte kommande säsong.

Tanken var att IK Sunds herrlag skulle spela fortsatt i division tre kommande säsong. Det har dock varit småstökigt gällande A-laget och bara några veckor innan premiärer tvingades klubben lägga ner laget.
På sin hemsida skriver IK Sund:
”Tyvärr tvingas vi konstatera att det inte finns underlag för att bedriva en seniorverksamheten i år, då många spelare har valt att sluta. Vi får helt enkelt inte ihop tillräckligt många spelare för att vi ska känna det är genomförbart att gå in i seriespel. Vi hoppas att kunna ställa ett seniorlag på benen till nästa säsong istället”

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close