skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRögle BK

Zaar förlänger med Rögle

Rögle BK har förlängt avtalet med sin ytterforward och bäste målskytt de två senaste säsongerna Daniel Zaar. Kontraktet förlängs över säsongen 2022-23.
– Det känns jättebra. Kul att få vara med på resan och jag ser verkligen fram emot att få vara kvar.

– Varför vi skriver med honom är nog ganska uppenbart. Det är en toppspelare i ligan. Han bidrar starkt i det offensiva spelet. Har rätt karaktär och han kommer från närområdet. Jag är väldigt glad att han skriver på för fler år, säger Chris Abbott till klubbens hemsida.

– Vi ska vinna. Det är därför vi spelar hockey. Jag tror alla i den här klubben strävar efter det. Det är det som är det roliga. Förr var det något man sa, men nu är det något man står för. Jag tror vi har goda möjligheter till det, säger Daniel Zaar till hemsidan.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close