BildspecialFotbollNyheterTorns IF

Bildspecial: Torns IF – FC Linköping City

Match i Ettan Södra spelades i dag på Tornvallen i Stångby. Det blev vinst för Torns IF efter alla oavgjorda matcher. Redan efter 5 minuter kom första målet av Eddie Tran. Innan halvleken var slut hade även Dino Mesic bättrat på siffrorna till 2-0. Dardan Mustafa stod för tredje målet.

Resultat: 3-0 (2-0)

Tränare Kalle Ringhov i Torn:
-Vi gör en bra match idag över 90 min. Vi får den start vi vill ha sedan styr vi matchen och vinner helt rättvist. Stort kred till hela truppen som var väl värda detta efter alla kryss

Lagkapten Tobias Karlsson i Torn:
-Jag tycker vi gör en riktigt bra match över 90 minuter idag. Vi sliter och kämpar för varandra och visar vilken kvalité vi har i laget följt av 3 fina mål. Svante spikar igen i målet och vi alla lägger ner 100% i jobbet för att besegra Linköping som är ett väldigt bra lag. Jag är riktigt nöjd över denna vinsten och hoppas att vi kan ta med oss detta till Lindome på onsdag och framöver nu när vi kommer ha tufft och tätt spelschema!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close