BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Tollarps IF – Vä IF

Match i div.5 Östra mellan Tollarps IF och Wä IF. Bortalaget visade sig vara det starkaste laget och vann matchen. Segern innebär att Vä är på en fjärde plats i tabellen med två matcher kvar att spela.

Resultat: 0-2 (0-2)

Målskyttar: Anders Giselsson och  Eric Ek.

Tränare Tim i Tollarp:
-Första 30 minuterna så kände båda lagen på varandra.  Efter det tog Vä över mer och mer och har ett par heta chanser men vår målvakt Ufuk gör bra räddningar. Till slut så kan vi inte hålla emot längre och dom tar ledningen på en hörna helt rättvist. Inte så långt efter väljer domaren att blåsa en tveksam straff till Vä. Det ska vara frispark till och inget mer för den förseelsen. Det är tydligt utanför straffområdet, det har vi sett på video nu. Straffen gör att dom tar ledningen med 2-0.
I andra halvlek fortsätter Vä rulla boll och skapar en hel del chanser men vår målvakt fortsätter storspela. Vi sticker upp lite då  och då men det vill sig inte riktigt när vi kommer på den sista 3:e delen av planen.
Ska man summera det hela så vinner Vä IF helt rättvist. Dom har en del spelare som är individuellt skickliga och då har vi problem med att stoppa dom.

Tränare Jens Petterson i Vä:
-Vi försöker spela det spel vi vill genom deras lagdelar samtidigt som vi givetvis måste kunna variera och spela lite längre och rakare emellanåt. Vi ligger bra och kompakt i vårt försvarsspel där alla spelare vet vad som skall göras. Målchanser skapar vi tillräckligt för att vinna men med bättre skärpa hade vi gjort betydligt fler mål.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close