Nyheter

IK Pantern och XXL i nytt samarbete

Ishockeyklubben Pantern har, som första hockeylag i Skåne, skrivit ett avtal med Nordens största sportkedja XXL. Samarbetet ger spelare och medlemmar tillgång till XXL`s breda sortiment och låga priser samtidigt som all försäljning ger tillbaka till klubben.

Utställningsbutik för alla produkter med Panterns logo blir XXL i Triangeln i Malmö, men produkterna kommer också kunna beställas online med snabb leverans.

– Jag blev snabbt imponerad av bredden XXL kan erbjuda alla som är kopplade till klubben. Allt från specifika sporter till vildmarksliv kommer att komma våra medlemmar till del – och medlemmarna stödjer klubben genom sina köp. Hockeyavdelningen, där man belyser och tänker på hur klubben exponeras i staden, den är helt enkelt briljant, säger Andreas Fornestedt ordförande, IK Pantern.

– Vi på XXL ser fram emot att få var en del av IK Panterns fortsatta satsning uppåt i seriesystemet och har imponerats av drivet hos föreningen och alla spelare. Pantern har en stark ungdomsavdelning med många duktiga spelare och ledare. Vi vill gärna förknippas med en sådan anrik förening, säger Daniel Lindgren, Teamsales Manager, XXL Sverige.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close