FotbollNyheterSvedala IF

Leif Larsson till nystartade damlaget i Svedala IF

Svedala IF har kontrakterat rutinerade Leif Larsson som ny tränare för sitt damlag. Leif har lång tränarbakgrund med uppdrag på både bredd- och elitsidan. Han har tidigare varit verksam i bl.a FC Rosengård och senast i FC Staffanstorp.

– Det är ett väldigt roligt uppdrag och det kommer bli väldigt spännande att se hur långt vi tillsammans kan utveckla laget. Svedala IF är en förening som ska ha ett Damlag igång och det är väldigt viktigt så att yngre spelare i föreningen också har något att se upp till, säger Leif Larsson till klubbens hemsida.

– Förhoppningsvis kommer jag att tillföra erfarenhet och kunskap till tjejerna som vill spela fotboll i Svedala IF och även få tjejerna som redan spelar i föreningen att fortsätta spela och utvecklas.

– Förutsättningarna för Damlaget kommer bli likadana som Herrlaget har idag. Träningsmiljön är också perfekt på Aggarpsvallen vilket är A och O för att få ut det bästa möjliga av träningarna och skapa så goda förutsättningar som möjligt.

Foto: Svedala IF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close