skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialNyheter

Bildspecial: Svensköps IF – Lövestads IF

Div 6 mellersta laget Svensköps IF tog emot gästande laget Lövestads IF på Killevallen i helgen. I och med helgens seger är Svensköps IF garanterade en kvalplats till div 5.
Resultat: 3-2 (1-1)

Målskyttar SIF: Anders  Lindbergh, Halil Peskovic och  Patrik Karlsson
Målskyttar LIF: Hampus Henningsson och Erik Fritz

Tränare Mirsad  Dacic i SIF:
-I början gör vi allt fel, gör inte det vi har kommit överens i omklädningsrummet. Vi är inte på hugget och sjunker ned till deras tempo. Underskattar motståndarna och tror att det blir en enkel match. I andra halvlek börjar vi bättre, är mer på hugget och viljan finns där. Tyvärr försökte vi spela mycket individuellt och brände många lägen. Det som är positivt att vi ligger under men lyckas ändå vända spelet och det ska laget ha stort beröm för. Det är inte första gången vi gör det. Nu är det en match kvar och den sämsta placeringen vi kan sluta på är andra plats. Det är första gången i Svensköps historia att vi kommer minst kvala till division 5.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close