Nyheter

BoIS vilar måltjuven – ändå klara favoriter hemma mot Skövde

Knappt har den skimranden auran av gruppspelsdeltganade i cupen lagt sig på Landskrona IP, förrän det är dags för ny ”jättejättejätteviktig” match.
Efter att ha besegrat Superettanlaget Öster i onsdags torde väl Skövde bli en munsbit.
Eller?

Nja.
Landskrona BoIS tar knappast någonting för givet.
Måhända gjorde laget det i bortamatchen mot Skövde. Då hamnade man i 0-2-underläge. Det krävdes en rejäl maxinsats för att komma ikapp och förbi och vinna med 3-2.

Just nu är det annars underbara tider att vara fotbollsspelare i Landskrona BoIS. matcher mest hela tiden och en plats i Superettan i potten.
För tränare Billy Magnusson och Max Mölder gäller det därför att göra sina schackdrag min klokhet och eftertanke.
Mölder till klubbens hemsida:
– Det gäller att tänka till hur man lägger träningar. Vi har klarat oss bra trots tätt matchande. De som varit borta har varit skador som inte direkt har med det täta matchandet att göra, så att säga. Det var två tuffa matcher mot Skövde förra året, och vi vände underläge senaste matchen, 0-2 till 3-2. De är bra på fasta situationer, många stora långa spelare. De gjorde tre mål på hörna mot Linköping senast, till exempel, fortsatte Max.

En av spelarena som känner av den hårda belastningen just nu är Niklas Nielsen.
Han vilas därför i matchen mot Skövde. Inte heller Carl Lindell kommer till spel och Hampus Pauli ersätter. Hemsidan informerar samtidigt om att William Kvist är dessutom tillbaka i matchtruppen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close