BildspecialEslövs BKFotbollNyheter

Bildspecial: Eslövs BK – Assyriska BK

Ekevalla bjöd på kallt och blåsigt väder i helgens Div 2 match. Hemmalaget Eslövs BK hade ledningen i matchen tills matchminut 84 då Assyriska BK kvitterade.

Resultat: 1-1 (1-0)

Tränare Peter Olsson i EBK:
-Assyriska börjar matchen bäst men vi tar oss in och får matchen dit vi vill. Innebär att det är vi som har boll och de får jaga. Det är också under denna period som vi gör 1-0 efter ett mycket fint anfall som Vigge avslutar. I andra halvlek är det bara Assyriska som har boll, Vi spelar stressat och tappar boll hela tiden. Dom kvitterade i 84:e minuten vilket såklart är tungt när det kommer så sent, dock fullt rättvist. En seger hade gjort att vi hade tagit ett bra kliv i tabellen för fortsatt div 2 spel men 1 poäng gjorde ändå att vi kommer över strecken.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close