skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheterStehags AIF

Bildspecial: Stehags AIF – Teckomatorps SK

I helgen avgjordes vem som blev seriesegrare i div5 västra. Stehag AIF tog emot favorittippade laget Teckomatorp. TSK behövde ”bara” vinna matchen för att ta hem seriesegern. Så blev det inte utan hemmalaget Stehag vann med stora siffror.

Resultat: 5-1 (2-1)

Tränare Tomas Olsson i TSK:
-Vi kom till Stehag och visste exakt vad som gällde. Skulle vinna för att ta hem seriesegern. Hade en del skador inför matchen som störde men det är inte anledningen till resultatet. Det är omöjligt att vinna en match när vi ger bort 4 mål.
Ligger under med 2-1 i paus och får det viktiga reduceringsmålet innan paus. Har ett bra snack i halvlek och styr matchen totalt i början av andra. Hade vi fått 2-2 där vet jag att vi vunnit. Istället 3-1 till dem och det är godnatt för oss.
Mycket tung dag för alla TSK:are.

Tränare Niklas Lundin i Stehag:
-Teckomatorp på besök på Gyavallen och vilken lördag det blev. Serieledarna som hade allt i egna händer.
Matchinledningen började lite trevande men vi fick snabbt kontroll på spelet och kunde plocka bort deras två duktiga anfallare.
Visste att vi behövde vara på tå från början och tro på det vi gör. Teckomatorp är ett bra lag som inte gav upp men det var vi som fick utdelning på våra chanser idag. Mina spelare ska hyllas för insatsen de gör. Inställning, fokus och det största hjärtat för laget och klubben. Det finns spelare som höjde sig idag men det är laget som vinner. Nu har vi bevisat att vi kan spela fotboll som ett lag men det behövs lite flyt för att man ska kunna ta steget upp till fyran som var vårt mål detta år. Vi vinner mot Marieholm, Teckomatorp och kryssar mot Snogeröd. Har haft problem med målskyttet denna säsongen men lyckas avsluta på bästa sätt.
Rättvis seger som jag ser det då vi var bästa laget.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close