skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Södra Rörum BIK – Röstånga IS

Sista matchen i div 6 Norra avgjordes i helgen på Stenvallen. Hemmalaget Södra Rörum tog emot gästande Röstånga IS.

Resultat:1-7 (1-5)

Tränare Magnus Lindqvist i Södra:
– Dagens match startade bra för oss. Gör 1-0 efter 15 minuter genom Adam Milton. Sen glider matchen över till Röstånga som rullar boll bra. Har för långt lag som Röstånga utnyttjar. Vi blir helt enkelt utspelade av ett lag som fick mycket yta och spela i.

Spelande tränare Tim Hansson i RIS:
– Vi börjar lite omständligt och de får in ett väldigt enkelt mål som studsar in på deras ojämna plan. Efter 15 min får vi igång spelet och kan ganska snabbt punktera matchen. Som vanligt är jag aldrig nöjd och hade gärna sett att vi varit mer slipade och vunnit den här matchen med minst 12 mål. Däremot är vi nöjda med serien då Ljungbyhed förlorade så vi slutar på fjärde plats. Inte dåligt även om hela laget tyckte att vi förtjänat en kvalplats. Men sådan är fotbollen.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close