skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyMalmö RedhawksNyheter

JVM-vinnare förstärker Redhawks

Malmö Redhawks har kontrakterat den 20-årige centern Joe Veleno för innevarande säsong. Han har spelat JVM de två senaste vintrarna och draftades i förstarundan sommaren 2018 och ansluter närmast från Detroit Red Wings organisation.
– Vi får in en stark skridskoåkare med vasst skott som kommer vara en offensiv kraft för oss, säger Patrik Sylvegård.

– Vi är glada över att vi får hit en spelare som Joe, som går en fin framtid till mötes i NHL. Red Wings, som äger hans rättigheter, tror väldigt mycket på honom och ser honom som en toppcenter under många år framöver. Efter jul var han bästa center i Grand Rapids i AHL, säger Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

– Han kommer hit på ett rookieavtal, vilket innebär att det är en minimal kostnad för oss.

– Jag är exalterad över den här möjligheten. Jag känner förvisso inte till så mycket om staden och laget, men jag ser verkligen fram emot att komma över och träffa mina nya lagkamrater och bli en del av laget. Jag vill kunna bidra med min fart göra ett avtryck direkt från start, säger Joe Veleno själv i en kommentar.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close