skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRögle BK

Rögle BK lånar rutinerad amerikan från Tyskland

Rögle BK har lånat in den rutinerade amerikanen Ben Smith från tyska Adler Mannheim. Avtalet med Ben Smith är skrivet till den 24 november. 
– Jag är väldigt glad över den här lösningen så jag kan få spela matcher och jag hoppas kunna hjälpa Rögle BK, säger Ben Smith.

– Jag är tacksam för att Mannheim lånar ut Ben. Jag har följt Ben i många år, långt innan jag blev sportchef, han har massor av erfarenhet från högsta nivå som proffs och har en full verktygslåda och en vinnare på alla nivåer. Precis som alla andra i omklädningsrummet är det spelare med helt rätt karaktär, på och utanför isen. Han fyller luckan som Adam Tambellini lämnat under sin frånvaro, säger Chris Abbott till klubbens hemsida.

Ben Smith är på plats i Ängelholm och tränar med laget idag med förhoppning att han är redo för match på torsdagen då man möter Oskarshamn på bortais.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close