IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Rekord för Redhawks i NHL-draft

När NHL-draften avslutades var Malmö Redhawks den svenska klubb tillsammans med Linköping som som fått flest spelare draftade.
– Det är riktigt roligt att se hur våra unga killar tar steg dag för dag och det här är ett kvitto på att vi gör mycket rätt, hela vägen från junior- och ungdomsverksamheten och upp till A-laget, säger Malmö Redhawks sportchef
 Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Hela fyra spelare från Redhawks blev draftade. Aldrig tidigare har klubben haft så många spelare som gått i samma NHL-draft.

Det fyra spelarna var Helge Grans som valdes först av Los Angeles Kings. Ytterforwarden Eric Engstrand gick till Ottawa Senators. Elliot Ekefjärd valdes av Arizona Coyotes och i samma runda valdes Oskar Magnusson av Washington Capitals.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close