Nyheter

Tredje raka segern i SHE för H65 Höör

Ni vet sådana där dagar då man bara går till jobbet, vänder på sina papper och gör det man måste och inte ett dugg mer?
Så såg det ut när H65 Höör tog sin tredje raka SHE-seger med siffrorna 31-24.

Fullt godkänt framåt.
Ljummet bakåt.
H65 Höör ledde ”bara” med två bollar efter första halvlek där BK Heid, trots skador på två av sina bästa spelare, stod emot fint.
I början av andra halvlek kom bollkastarna från Järnbrott till och med ikapp.
Men aldrig förbi.

H65 Höör gick runt på så gott som hela laget, dock utan att matcha landslagsspelaren Emma Rask en sekund, och när de trampade på golvet så syntes klasskillnaden. Inte minst i andrafasspelet. Isabelle Anderssons kraft kombinerat med Emma Lindqvist bolltempo är läckert att se på. För en kort stund var Höör klassen bättre. Irma Shjött, som fick andra halvlek, fick utdelning. Kontringarna flöt på. Ola Månsson var arg. Golvtorkare Ulrika Lindqvist var felfri (till skillnad från sin trötte golvtorkarkollega). Och Linnéa Pripp (påläggskalven från Staffanstorp) matchades in lagom försiktigt.
– Det är skönt att vinna med sju mål, det är jag jättenöjd med. Vi gör en stabil match på många sätt och vi vinner på det sättet vi pratade om men spelmässigt och framför allt försvaret hade jag önskat lite till från, säger Ola Månsson till H65.se.

– Vi har problem med koncentrationen i första halvlek då dom gör ett tre, fyra mål där vi inte riktigt är vakna. Sen har vi problem på treorna idag när dom växlar zon och tillbaka på oss, vi hade problem med det på försäsongen, sedan hade vi fått rätt på det och jag tycker att vi fått rätt på det men idag såg det skit ut.
Är det några spelare du vill lyfta fram efter dagens match?
– Det är klart att Bellen (Isabelle Andersson) gör en riktigt bra match och Evelinas första halvlek är magisk också. Tori (Victoria Larsson) gör det bra på sin kant också!

Foto: Christoffer Borg Mattisson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close