Fotboll

Malik Sesay ny sportchef i storsatsande Österlens FF

Österlen FF säkrade seriesegern i division 2 genom att vinna mot Asarum under lördagen och är därmed klart för avancemang till division 1. Klubben har nu gjort klart med en storsponsor i Sagari Sports som är en del av Victoria Invest.

– Klubben har gjort det fantastiskt bra genom att nå division 1. Nu kliver vi in och ser många år framför oss av intressant samarbete, säger Alexander Huhtinen från investmentbolaget Sagari sports till Ystads Allehanda.

Sagari Sports kommer att storsatsa i klubben genom att bygga ett långsiktigt värde både organisatoriskt och finansiellt. Målsättningen med investeringen är att etablera Österlens FF i Superettan 2022 och Vision 2025 är ett etablerat lag i Allsvenskan meddelar man på sin hemsida.

Första tillsättningen är Malik Sesay som blir sportchef i klubben. Malik har bland annat tränat IFK Trelleborg, IFK Malmö och FC Rosengård.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close