FotbollNyheter

Freddy Adu till Österlens FF

I lördags blev Österlens FF klart för div 1. Ny storsponsor på måndagen och dessutom har förre landslagsspelaren Jörgen Pettersson skrivit på som assisterande tränare. Idag har man gjort klart sitt första spelarförvärv i den tidigare stortalangen, 31-årige Freddy Adu från Ghana.

– Det händer mycket nu. Via vårt nätverk har vi fått kontakt med Adu som haft ett sabbatsår under Corona och vill återuppta sin karriär. Han har hållit igång sin träning och kommer till Skåne i november. Adu har bland annat spelat för ett finskt lag och är inte helt obekant med det Skandinaviska klimatet. Vårt uppdrag är att få honom i full matchform till våren och då kommer han hålla en mycket hög klass, säger Malik Sesay till Österlensport

Freddy Adu har tidigare tillhört Benfica och Monaco samtidigt som han är yngste landslagsspelaren i USA genom tiderna.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close