BildspecialEslövs BKFotbollNyheter

Bildspecial: Eslövs BK – Ängelholms FF

Sista matchen i div 2 Västra Götaland spelades på Ekevalla. Hemmalaget Eslövs BK var tvungna att vinna för att säkra kontraktet. Ängelholms FF hade möjligheten att stå som seriesegrare vid vinst men hemmalaget gick segrande ur matchen..

Resultat: 2-1(1-1)
EBK mål av: Admir Osmancevic
ÄFF mål av: Axel Olsson

Tränare Peter Olsson i EBK:
– Vi får ju ingen bra start med mål direkt för Ängelholm men lyckligtvis får vi in kvitteringen direkt efter ett fantastiskt fint mål av Admir. ÄFF spelade förvånande mycket långbollar direkt från sin backlinje och det blir såklart jobbigt men tycker ändå att vi hanterar det bra, Jihad hjälpte vår backlinje föredömligt. När ÄFF blev tvingade att flytta fram så kom läget vi väntat på och lyckas då göra segermålet genom Admir som verkligen har visat i våra två senaste matcher vilken duktig spelare det är när han är hel.

Tränare Roar Hansen i ÄFF:
-En stor besvikelse för oss. Kanon start med mål direkt men tyvärr en kvittering direkt. Spelövertag i första halvlek med många missade målchanser för vår del ,där hade vi haft chansen att sätta oss i en bra position. En lite sämre prestation i andra halvlek men ändå några chanser. Eslöv jobbade och slet hela matchen och fick utdelning med en skön vinst för dom och ett brutalt slut för oss, både på matchen och säsongen gör våran del. Vi uppnådde vår sämsta placering för året i sista matchen och det känns tufft. Nu slickar vi såren och ser fram emot 2021 med förhoppningsvis en hel säsong .

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close