FotbollNyheterTrelleborg FF

Ännu en tuff bortamatch för Trelleborgs FF

Ännu en tuff bortamatch väntar Trelleborgs FF under kvällen. Förra omgången bröt man en nio matcher lång svit utan seger och idag fortsätter jobbet när man tar emot AFC på konstgräset i Eskilstuna.
– Igen en spännande utmaning, förra klarade vi – och vi ska göra allt vi kan för att få med oss något bra hem säger Kristian Haynes.

Kvällens möte med AFC är oerhört viktig då båda klubbarna har spelat in 25 poäng och vill jobba sig uppåt för att undvika kvalplatserna med sju omgångar som återstår av Superettan.

– Vi måste ha tålamod, det är något vi pratat om hela året. Men tålamod är något som är viktigt. Förra matchen mot Umeå FC så hade de bollinnehavet men vi tog de tre poängen säger Kristian Haynes till klubbens hemsida.

Förändringar mot fredagens match är att denna gången saknas Salif Camara Jönsson på grund av avstängning. Mouhammed-Ali Dhaini som var avstängd senast är nu tillbaka. Carl Björk saknas tillsammans med Bozidar Velickovic och Fredrik Liverstam och Herman Hallberg har fortfarande problem med sina ljumskar.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close