skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Totte Holmkvist får lärlingskontrakt i TFF

Trelleborgs FF väljer att skriva lärlingskontrakt med U19-spelaren och ytterbacken Totte Holmkvist. Holmkvist har varit uttagen till P02-landslagsläger flertalet gånger under året och även om det inte blivit debut i Superettan än så spelade han 120 minuter i matchen mot Torns IF i Svenska Cupen.

Totte Holmkvist är en spelare som jobbat sig till ett välförtjänt lärlingskontrakt säger Kristian Haynes i ett pressmeddelande.

– Han är målmedveten och jobbar hårt varje dag för att bli en bättre spelare. Totte är regelbundet uttaget till ungdomslandslag och gör en stor uppoffring i och med att han bor en bit ifrån Vångavallen och har således en hel del restid varje dag. Som spelare är det en ytterback där man alltid vet vad man får.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close