skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Furulunds IK – Saba Palestina KIF

Sista matchen är nu spelad i kval till herrar div.5, omg.2. Hemmalaget Furulunds IK hade inför dagens match en bortaseger i sin första kvalmatchen mot Saba Palestina KIF. FIK fick en man utvisad i andra halvlek men lyckades ändå hålla undan. FIK spelar i div 5 även nästa.

Resultat: 3-3 (2-1)

Ass. tränare i Furulund:
– Det var det bästa div 6 lag vi mött.
Vi fick verkligen ge allt defensivt. Mest på grund av att vi spelade med en man utvisad i 35 min.  All heder åt Palestina Saba.

Tränare Evvel Husic i Saba Palestina :
-Det var väldigt sur förlust (Sett till över två matcher) där vi snubblar på mållinjen och är ett mål ifrån att spela div 5 nästa år. Vi försöker spela en passningsorienterad offensiv fotboll där vi missgynnas av Furulunds naturgräs (som inte är optimal så här års) men jag tycker att vi bevisar att vi behärskade det också. Vi skapar oerhört många lägen som vi med lite mer kyla i avslutningsfasen ska kunna avgöra detta dubbelmötet redan i första matchen hemma på Heleneholm, men istället tappar vi en 2-0 ledning till en 2-3 förslut och kommer till Furulund med en uppförsbacke. Sen så släpper vi in 6 mål på två matcher där 5 av målen kommer på fasta situationer 2 hörnor, 2 frisparkar och en straff och det är alldeles för dåligt om man vill ta sig upp i seriesystemet.
Vi vill passa på att önska Furulund lycka till i nästa säsong!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close