BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Lunds BOIS – Löberöds IF

Sista matchen i HR Div.3 Mellersta spelades på Gunnesbo i helgen. Lunds BOIS tog emot Löberöds IF.

Resultat: 2-4 (1-2)

Spelande tränare Rickard  Haglund i LIF:
-Vi har ett ungt och bra lag där det finns många spelare som kommer kunna komma långt med fotbollen. Matchen mot Lunds BoIS tyckte jag vi hade kontroll över. Vi spelade bra fotboll och skapade många målchanser. Målgörarna var Jacob (15 år), Malte 2 mål  (15 år) och Simon C som är ordinarie i A laget spelare som ville vara med. Vi slutade på en femte plats. Kjell Widerberg som är ansvarig för laget har gjort ett bra jobb i år.

Didrik Andersson i Lunds BOIS:
-Det var en ganska jämn match där Löberöd var det något bättre laget sett över 90min. Några försvarsmissar från vår sida gjorde att de fick några för enkla mål i mitt tycke. Stundtals spelar vi helt ok men tyvärr inte tillräckligt bra. Vi överarbetar vissa situationer och väljer de svårare alternativen för ofta vilket gör att vi förlorar boll för enkelt. Men det är bara att ta hatten av för Löberöd som förtjänade vinsten.

Foto: Lola Nilsson

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close